Konkurenčná výhoda slovenských podnikov - Pötheová, Petra
Ľudské zdroje, ktoré nepriamo ovplyvňujú konkurenčnú výhodu podniku. Analýza schopností a ľudských zdrojov. Základný model princípu úspechu na trhu - trojuholník spojenia podniku, zákazníkov a konkurentov. Výskum zrealizovaný v 71 spoločnostiach SR. Výsledky výskumu.