Kačestvo obrazovanija i nauki v vysšem učebnom učreždenii - Michalová, Valéria
Problematika kvality vzdelávania na vysokých školách. Kvalita vzdelávania na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave. Swot analýza Obchodnej fakulty EU v Bratislave. Vnútorný systém zabezpečovania a zdokonaľovania kvality