Transformačné vedenie a jeho využívanie v podnikoch pôsobiacich na Slovensku - Priečková, Katarína, 1983-
Teoretické východiská vedenia ľudí. Nové vedenie - new leadership. Transakčné vedenie a transformačné vedenie. Vvýskumná štúdia, ktorej cieľom bolo analyzovať a prezentovať kvantitatívnym výskumom získané hodnotenie kvality top manažmentu podnikov v SR z pohľadu ich podriadených - zamestnancov v oblasti využívania nástrojov transformačného vedenia ľudí a zistenia preferujúcich postojov vrcholových manažérov pri vedení ľudí. Výsledky a ich praktické využitie.