Obsahová štruktúra učebnice základov ekonómie a ekonomiky pre stredné školy a jej determinanty - Novák, Jaromír, 1978-
Hlavné determinanty obsahu ekonomického vzdelávania na stredných školách neekonomického zamerania. Zmeny v obsahu povinného ekonomického vzdelávania na gymnáziách v dôsledku školskej obsahovej reformy v SR. Obsahová štruktúra učebnice základov ekonómie a ekonomiky pre stredné školy.