Podnikanie v cestovnom ruchu na Liptove v rokoch 2002 - 2007 a dopad zmien v období krízy - Šubjak, Jozef
Definícia cestovného ruchu podľa rakúskeho ekonóma Hermanna, v. Shullard v r. 1910. Štátna politika cestovného ruchu SR. Cestovný ruch na Slovensku v čase hospodárskej krízy. Oblasť cestovného ruchu a podnikanie na Liptove ako lídra slovenského cestovného ruchu. Spolupráca so zahraničnými zástupcami Slovenskej agentúry pre cestovný ruch.