Podpora MSP prostredníctvom prioritnej osi 2. Vedomostná ekonomika Operačného programu Bratislavský kraj - Ries, Martina
Operačný program Bratislavský kraj (OPBK). Situácia v podnikateľskom sektore v oblasti výskumu, vývoja a inovačného rozvoja. Prioritná os 2 Vedomostná ekonomika. Inovácie a technologické transfery. Informatizácia spoločnosti.