Zmeny v účtovnej legislatíve v Slovenskej republike po prechode na menu euro - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Najdôležitejšie zmeny právnych predpisov v oblasti účtovníctva, ktoré nastali od 1. januára 2009 v súvislosti s prechodom na menu euro.