Národná koncepcia informatizácie verejnej správy - Sciranka, Ján
Hlavné východiská informatizácie verejnej správy. Dokument Národná koncepcia informatizácie verejnej správy. Princípy informatizácie verejnej správy. Architektúra integrovaného informačného systému verejnej správy. Prínosy informatizácie verejnej správy. Súčasný stav informatizácie v Slovenskej republike. Vybrané výsledky výskumu informatizácie verejnej správy v SR.