Nové trendy v riadení nákladov - ABM metóda - Serina, Pavol
Strategická dôležitosť nákladového manažmentu. Nástroje strategického nákladového manažmentu. Koncept a ciele ABM - Activity based management. Výhody metódy ABM. Pre koho je metóda ABM určená. Dvojdimenzionálny model ABC/ABM. Redukcia nákladov pomocou kalkulácií ABM.