Hodnotenie a kontrola výkonnosti dodávateľov v malých a stredných podnikoch s využitím systému Balanced Scorecard - Uhliar, Miroslav, 1981-
Možnosti riadenia a hodnotenia v malých a stredných podnikoch s využitím systému "Balanced Scorecard" (BSC). Charakteristika metódy Balanced Scorecard. Štyri piliere systému BSC, podmienky a efektívne použitie. Transformácia podnikovej vízie do konkrétnych merateľných aktivít.