Hedging menového rizika - Szárazová, Gabriela
Hedging a hedgingové stratégie. Statický hedging. Dynamický hedging. Príklad využitia statického hedgingu. Hedging devízovej expozície. Dôvody, prečo nehedgovať devízovú expozíciu. Dôvody, prečo hedgovať. Kedy nemá zmysel zabezpečiť devízovú expozíciu.