Komparatívna analýza daňových harmonizačných tendencií v oblasti nepriamych daní v EÚ a vo svete - Solík, Ján
Konfrontácia poznatkov z daňovej harmonizácie v oblasti nepriamych daní v Európskej únii. Všeobecné spotrebné dane v USA a vo Švajčiarsku. Selektívne spotrebné dane v USA a vo Švajčiarsku. Usporiadanie daňových systémov vo Švajčiarsku a v USA.