Evropský sociální fond a jeho úloha v České republice v letech 2007-2013 - Šedová, Marie
Úloha Európskeho sociálneho fondu (ESF) v Českej republike. Situácia v Českej republike v sociálno-ekonomickej oblasti a v oblasti zamestnanosti. Priority ESF v Českej republike. Ako je možné zapojiť sa do činnosti ESF. Financovanie ESF organizované dvomi rámcovými cieľmi - konvergenčný cieľ a cieľ regionálnej konkurencieschopnosti a zamestnanosti.