Ekonomický experiment - nástroj ekonomického výskumu - Šinský, Michal
Analytický pohľad na ekonomický experiment. Definícia experimentu. Experimentálna ekonómia. Experimenty Vernona Smitha. Oblasti výskumu experimentálnej ekonómie. Interná a externá validita ekonomických experimentov. Zastúpenie experimentálnej ekonómie v slovenskom ekonomickom výskume.