K otázkam vymedzenia personálneho marketingu a jeho funkcií v globálnom konkurenčnom prostredí - Szarková, Miroslava, 1951-
Chronologický prehľad chápania podstaty, úloh a funkcií personálneho marketingu v teórii všeobecne a vo vzťahu k personálnemu manažmentu zvlášť. Analýza významu personálneho marketingu v jednotlivých etapách vývoja hospodárstva a náčrt jeho funkcie v období finančných a hospodárskych kríz.