Koncepcia a organizovanie doktorandského štúdia na FPM - alebo hlavné práva a povinnosti našich doktorandov - Šúbertová, Elena
Na Slovensku je riešené doktorandské štúdium v Zákone o vysokých školách č.131/2002 Z.z. Konkretizácia doktorandského štúdia na podmienky Fakulty podnikového manažmentu na Ekonomickej univerzite v Bratislave.