Péče o dyslektiky na našich a západoevropských univerzitách - Kocurová, Marie
Diagnostická a poradenská práca s dyslektikmi na českých univerzitách. Analýza a aplikácia práce s dyslektikmi v českom vysokoškolskom prostredí. Komparácia starostlivosti o vysokoškolských študentov s poruchami učenia v ČR a ostatných západoeurópskych VŠ.