Implementace strukturovaného studia s účastí odborníků z praxe - Šebková, Helena
Výskum v oblasti vzdelávania zameraný na uskutočňovanie študijných programov novej štruktúry (trojstupňové vysokoškolské štúdium) podľa požiadaviek medzinárodného princípu (Bolonský proces), ale aj zákona o vysokých školách. Prezentácia modelov štrukturovaného štúdia.