<The> role of the stability and growth pact in the economic and monetary union - Lisý, Ján
Nadnárodné pravidlá a ich oprávnenosť. Princípy a pravidlá paktu. Vládny deficit v krajinách Európskej únie. Hodnotenie implementácie princípov paktu. Kritické názory na pakt. Stabilita a rast paktu verzus nové členské štáty.