Sociální služby - trendy a aktuální problémy - Molek, Jan
Pojem a ciel sociálnych služieb. Štruktúra sociálnych služieb. Služby sociálnej prevencie. Sociálne poradenstvo. Financovanie sociálnych služieb. Aktuálne problémy v oblasti sociálnych služieb.