Modely správania sa oligopolných firiem - Trunkvalter, Ľuboš
Charakteristika oligopolu. Cournotov model oligopolu. Cournotova rovnováha. Stackelbergov model - model trhu s dvoma firmami. Stackelbergov model rovnováhy oligopolu v podmienkach množstevného vodcu. Model rovnováhy oligopolu v podmienkach cenového vodcu.