Vplyv riadenia pracovného výkonu na hospodárske výsledky slovenských podnikov - Vaďurová, Zuzana
Riadenie pracovného výkonu. Vplyv riadenia pracovného výkonu na hospodárske výsledky. Cranfieldský projekt a základné charakteristiky skúmaného súboru. Analýza vplyvu riadenia pracovného výkonu na hospodárske výsledky slovenských podnikov.