Financial literacy - condition for the development of the capital market - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Finančné a kapitálové trhy na rozhraní milénia. Finančná gramotnosť a finančné vzdelávanie. Finančná gramotnosť a finančné vzdelávanie v Slovenskej republike.