Nové trendy v úspore nákladov - cieľové kalkulácie - Serina, Pavol
Charakteristika kalkulácie cieľových nákladov. Prínosy kalkulácie cieľových nákladov. Dosiahnutím cieľových nákladov v produkte, proces kalkulácie a riadenia výrobkových nákladov nekončí, ale mal by pokračovať hľadaním ďalších zlepšení a ďalších úspor v nákladoch. V Japonsku sa pre tento spôsob znižovania nákladov používa pojem Kaizen Costing.