Vybrané zmeny charakteru práce manažérov spôsobené podnikovými informačnými systémami - Hanák, Róbert, 1979-
Rozsah, kvalita, výkonnosť i funkcionalita podnikových informačných systémov zaznamenali za posledných dvadsať rokov neustály nárast. Každoročne sú zložitejšie, obsiahlejšie, sofistikovanejšie a rozšírenejšie na trhu. To spôsobuje zmenu charakteru manažérskej práce. Výstupy a údaje produkované týmito dnes už veľmi komplikovanými a rozsiahlymi softvérmi naberajú stále viac na dôležitosti a význame pre manažment podniku. Zmeny v charaktere práce, ktoré podnikové informačné systémy spôsobili. Výsledky prieskumu.