Financovanie neziskových organizácií - Majdúchová, Helena, 1963-
Obroda neziskových organizácií (NZO) po roku 1989. Ústup zahraničných donorov na financovaní NZO. Stúpajú požiadavky na vysokú profesionalitu, kvalitu poskytovaných služieb a NZO sú postavené pre oveľa tvrdšie kritériá konkurenčného boja.