Manažment hodnoty holdingu - Harumová, Anna, 1955-
Základné východiská stanovenia hodnoty holdingu. Ohodnocovanie holdingu podľa IVS - International valuation standards. Ohodnocovanie holdingu podľa EVS - European valuation standards. Možnosti použitia majetkovej metódy. Možnosti použitia podnikateľskej metódy. Použitie kombinovanej metódy. Použitie likvidačnej metódy.