K niektorým termínom v teórii a v praxi marketingu - Viestová, Kristína
Obsah termínov marketing, holistický marketing, osvietenecký marketing, mobilný marketing, marketing orientovaný na spotrebiteľa, marketing po telefóne, sieťový marketing. Komparácia obsahu definícií vybraných termínov.