Konkurencieschopnosť Slovenskej republiky a Európskej únie - Vasilenková, Diana
Súčasná úroveň konkurencieschopnosti SR determinovaná najmä vývojom priemyslu. Hodnotenie pozície slovenského priemyslu. Operačný program Konkurencieschopnosť a hospodársky rast. Medzinárodná konkurencieschopnosť a globalizácia. Koeficient RCA (revealed comparative advantages). Správa o globálnej konkurencieschopnosti za rok 2009-2010. Hodnotenie podnikateľského prostredia - index IPP.