Komparácia štruktúry MSP v Slovenskej republike a Rakúskej republike - Zoľák, Štefan
Vymedzenie MSP. Štruktúra MSP v Slovenskej republike podľa počtu zamestnancov. Štruktúra MSP v Rakúsku podľa počtu zamestnancov. Štruktúra MSP v SR podľa odvetvia hospodárstva. Štruktúra MSP v Rakúsku podľa odvetvia hospodárstva. Komparácia uvedených štruktúr.