Novelizácia zákona o účtovníctve od 1. januára 2010 - Horváthová, Mária
Zrušenie obchodných spoločností a družstva bez likvidácie. Overovanie individuálnej účtovnej závierky akciovej spoločnosti audítorom. Zverejňovanie individuálnej účtovnej závierky. Oceňovanie majetku obstaraného prostredníctvom PPP projektov.