Diamant nie je investícia cena žiadneho investičného nástroja nepozná iba jeden smer - Stuchlík, Roman
Rozdiel medzi investovaním do zlata alebo iných cenných kovov a investovaním do diamantov. Trh s diamantmi a správnosť ocenenia. Vývoj ceny diamantov. Stabilita alebo volatilita hodnoty. Dopyt po diamantoch.