Vybrané charakteristiky exotických opčných kontraktov - Ponecová, Gabriela
Niektoré špecifické formy opčných kontraktov, ktoré majú v prevažnej miere špekulatívny charakter. Bariérové opcie. Opcie s priemernou cenou. Opcie s pohľadom späť. Hákové a rebríkové opcie. Opcie výberu. Digitálne (binárne) opcie. Košíkové opcie. Dúhové opcie.