Pilíře řízení kvality v osobní dopravě - Nevřela, Jiří
Kvalita organizácie. Úloha cieľov pri riadení kvality organizácie. Riadenie pomocou cieľov. Meranie procesov a činností v organizácii. Proces zlepšovania. Záväzok voči zákazníkovi. Štandardy kvality služby ako garancia kvality služby. Ekologicky orientované riadenie.