Kelímky a pohárky z plastů - Vítek, Miloslav
Kelímky a poháriky z plastov - jednorázové tenkostenné nádobky na báze rôznych plastov a ich využitie. Technologické postupy výroby. Výrobné linky. Dekorácia kelímkov.