360 degree reviews a powerful method for human resource development! Is it? - Brüderl, Georg
Ľudské zdroje a ich prínos pre firmu. Rozvoj ľudských zdrojov. Metóda 360 stupňového hodnotenia je stále viac využívaná spoločnosťami s vyspelou technológiou. Základnou myšlienkou je získať spätnú väzbu o individuálnej osobe z viacerých prameňov. Metóda, príklady otázok, výhody, limitácie. Závery a odporúčania.