Poskytovanie dotácií - Konvalinková, Iveta
Legislatívna úprava poskytovania dotácií z prostriedkov štátneho rozpočtu. Starý a nový systém poskytovania dotácií. Klasická dotácia. Dotácia poskytovaná podľa osobitného zákona. Dotácie z VPS. Povinnosť zúčtovať dotáciu so štátnym rozpočtom. Poskytovanie dotácií zo zahraničia. Preukazovanie účelu dotácie.