Modernizácia služieb zamestnanosti na Slovensku - Hrašková, Dagmar
Novela zákona o službách zamestnanosti s účinnosťou od 1. januára 2010. Služby zamestnanosti. Sprostredkovanie zamestnania. Informačné a poradenské služby. Neštátni poskytovatelia služieb zamestnanosti. Problémom Slovenska je vytváranie nových pracovných miest. Úpravy v novelizácii zákona o službách zamestnanosti.