Jak efektivně realizovat benchmarking - Nenadál, Jaroslav
Metódy a nástroje benchmarkingových projektov. Procesy riadenia v integrovaných systémoch manažmentu. Analýza objektu benchmarkingu. Identifikácia objektu brainstormingovou konferenciou. Zloženie benchmarkingového tímu.