Kompetencie, imidž a profesionalita ako predpoklad úspechu - Živčicová, Eva
Pojem interpersonálne zručnosti. Klasifikácia kompetencií. Skúmanie imidžu. Imidž ako najvýznamnejší typ masovej komunikácie.