Psychológia a architektúra zmien v spoločnosti - Bačišin, Vladimír
Zmena vzťahu zamestnancov k práci a k ich správaniu pomocou využitia posledných výdobytkov psychológie. Podmienky zmien kultúry vo firme. Programy zvýšenia efektívnosti vo firme.