Hakeri sú o krok vpred - Hlubina, Palo
Problematika ubránenia sa pred nabúraním sa hakerov do informačného systému. Bezpečnosť informačných systémov podnikov. Pri zabezpečení informačného systému sa šetriť nevyplatí. Postoj vybraných firiem k bezpečnosti informačného systému firmy.