Stanovenie hodnoty domény a jej využívanie v MSP ako nezapísaného označenia - Kardoš, Peter
Okrem ohodnotenia ochrannej známky sa pri ohodnotení nehmotného majetku podniku čoraz častejšie dostávajú do popredia aj iné druhy označení. Jedným z nich je aj doména, resp. doménové meno ako nezapísané označenie, ktoré je ale pre úspešnosť podniku veľmi dôležité. Príspevok sa zaoberá jednak samotnou charakteristikou doménového mena, jeho porovnaním s využívaním ochrannej známky a zároveň navrhuje možné metódy ohodnotenia tohto typu majetku. Zo samotného ohodnotenia následne vyplývajú konkrétne faktory, ktoré majú rozhodujúci vplyv na hodnotu domény ako nezapísaného označenia.