Špecifiká riadenia ľudských zdrojov v multinacionálnych spoločnostiach - Sojka, Ladislav
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Multinacionálne spoločnosti v USA. Japonský systém. "Stakeholderská" ekonomiky Európy. Vybrané problémy, ktoré musí manažment ľudských zdrojov riešiť v súvislosti s vysielaním pracovníkov do zahraničia.