Možnosti právnej ochrany pred nerovnakým zaobchádzaním v pracovnoprávnych vzťahoch - Kuril, Michal
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Právne možnosti podania sťažnosti z dôvodu nerovnakého zaobchádzania v pracovnoprávnych a obdobných právnych vzťahoch.