Výberové konanie na voľné pracovné miesta - Toman, Jozef
Priebeh a výsledok výberového konania. Proces výberového konania od ponuky a zverejnenia ponuky pracovného miesta, cez informačné povinnosti voči vlastným zamestnancom a zástupcom zamestnancov, cez otázky, ktoré sa zamestnávateľ môže a nemôže pýtať uchádzačov.