Zdravotná starostlivosť a formy jej poskytovania - Kádek, Pavol
Zdravotná starostlivosť - charakteristika. Prevencia, dispenzarizácia, diagnostika, liečba, ošetrovateľská starostlivosť, pôrodná asistencia, biomedicínsky výskum. Poskytovateľ zdravotnej starostlivosti a jeho povinnosti. Súhlas pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti. Formy poskytovania zdravotnej starostlivosti. Ambulantná starostlivosť. Ústavná starostlivosť. Lekárenská starostlivosť, lekárne.