Domácka práca - Toman, Jozef
Pokračovanie článku z č. 1/2010 tohto časopisu. Výkon domáckej práce v rámci výkonu prác vo verejnom záujme, pracovný úraz a choroba z povolania, započítanie domáckych zamestnancov, kolektívne zmluvy a vnútropodnikové predpisy, štrajk, výkon inej zárobkovej činnosti, používanie vlastných predmetov, hmotná zodpovednosť.