Ochrana práv zamestnancov a zamestnávateľov - Tomiová, Sandra
Zamestnávatelia a zamestnanci majú v pracovnoprávnych vzťahoch práva a povinnosti, ktoré musia dodržiavať k spokojnosti jednej aj druhej strany. Práva a povinnosti zamestnanca a zamestnávateľa.