Czech foreign agricultural trade after joining the European Union - Bašek, Václav
Príspevok pojednáva o tom, do akej miery obstál český agrárny sektor v ostrej konkurencii na jednotnom trhu EÚ. Poľnohospodárska bilancia pred a po vstupe do EÚ - porovnanie Česka, Slovenska, Poľska, Nemecka, Rakúska.